29. jul. 2014

En ny kjole // 3

Så er det nummer 3 i serien af sommerkjoler, syet ud fra samme grundmønster. Den har samme ærmer som den blå, men har fået tilføjet lommer også. Det er jeg ret vild med, egentlig.

Desværre har den vist sig at være rimelig gennemsigtig, jeg synes ellers jeg testede godt, før jeg købte stoffet (som er fra Stof 2000). Det er underdelen der afslører mest, så jeg går lige og overvejer om jeg skal fore den, eller måske lave et skørt. Eller måske bare købe noget nyt undertøj, der er værd at vise frem?

Vi er lige kommet hjem fra Oslo, der havde skruet HELT op for varmen - 34 grader, sagde termometret nogle dage. Det er altså varmt, det er! Især for sådan en som mig, der ikke trives specielt godt med noget over 25 grader, og derfor troede at stik nord var helt safe. Jeg klarede mig igennem på butikker med aicondition, store mængder kold hvidvin og Nordmarkens kølige skovsøer, med rent, klart og svømbart vand. Ja, det var faktisk ret ok. Og jeg havde jo ovenikøbet også noget sommertøj at tage på, så min kjolemaraton har været en god investering.

Næste stop er Fanø, og helt almindelige 23 grader. Det bliver så godt...


14 kommentarer:

 1. Hvor er den fin til dig og det ser godt ud med lommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Christina, jeg er også ret glad for lommerne:-)

   Slet
 2. I min sommergarderobe er det uundværligt med lårkorte leggins/cykelshorts i tyndt lyst stof under kjolerne , primært for at undgå varmeknopper på inderlårene men også for at der ikke er så frit udsyn under korte eller gennemsigtige kjoler. Det var måske en ide for dig også .. Den er godt nok fin den kjole der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:-) Jeg har faktisk engang prøvet det der med cykelshorts, men jeg synes bare det var så varmt! Synes du ikke det? Der er ligesom slet ingen..... ventilation, haha;-)

   Slet
  2. Jeg har bare haft lavet dem af helt tynde bomuldsleggins , når man har tykke lår er varmeknopper på lår der gnider mod hinanden et stort og ubehageligt problem i sommertiden som har gjort det umuligt at have helt bare ben under en kjole , så jeg får mere ventilation på denne måde ds de ellers ville være bukser ;)

   Slet
  3. Det lyder godt nok heller ikke så rart, så kan jeg godt forstå at cykelshorts er den bedste løsning!

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin, og lommerne er en sød detalje.
  Jeg formoder at kjolen er syet i to stykker, eller kan det næste ikke lade sig med med lommerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:-) Ja, den er syet af 2 dele, det er de andre også, det er klart det nemmeste i forhold til elastikken, synes jeg.

   Slet
 4. Du er bare en ørn til de kjoler Cecilie. Hvis du engang bliver helt vild ved maskinen, så er jeg klar til at bestille:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Mette. Jeg giver dig besked når jeg opfinder 2 ekstra timer i døgnet;-)

   Slet
 5. Hvor er det en lækker kjole - jeg kan virkelig godt lide effekten med lommerne der stikker en smule ud - stoffet ser altså også virkelig lækkert ud - jeg stemmer klart for modellen med pænt undertøj;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:-) Jeg kan også ret godt lidt lommerne, dem skal jeg helt sikkert bruge igen en anden gang.

   Slet
 6. Vil du dele mønstret på den fine kjole? :-D Sådan en mangler jeg i mit klædeskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle,
   Jeg sælger desværre ikke mønsteret;-)
   Cecilie

   Slet

Template by Pink + Lola