24. nov. 2014

T-shirts


Den næste uges tid blogger jeg hos TV2Fri, i anledning af programserien Klar, Parat, Sy! Idag handler det om hjemmesyede t-shirts og om at få det som man vil have det. 

Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er ikke hele indlægget der bliver vist hos TV2Fri, så nu udgiver jeg det i sin fulde udstrækning her.


Jeg leder altid efter den perfekte t-shirt. Sådan en med den helt rigtige længde, den rigtige facon og den rigtige udskæring. Jeg har ikke fundet den endnu, så nu besluttede jeg at lave den selv.

Og det er jo faktisk en af de primære årsager til at jeg startede med at sy – at jeg kan få det som jeg gerne vil have det! Der er sikkert mange der har det ligesom mig, at tøjet i butikkerne tydeligvis er lavet til en helt anden kropstype end lige præcist den der blev delt ud til mig, og at det derfor kan være virkelig svært at finde det rigtige. Jeg er også ret kræsen hvad angår materialer, farver og print, så jeg er nok lidt ekstra vanskelig;-) Når jeg laver det selv, er jeg sikker på at det har en pasform jeg kan lide, og et materiale jeg kan lide. Det sker selvfølgelig at jeg rammer forbi, og at jeg bruger mange timer på at sy noget jeg aldrig rigtig kommer til at bruge. Det er surt, men jeg kan også næsten altid sætte fingeren på problemet bagefter, og jeg forsøger at lære af erfaringerne. 

Men de to t-shirts her, er jeg faktisk ret sikker på at jeg bliver glad for! Stoffet er fra City Stoffer i Århus, og især den grå jersey er så lækker en kvalitet. 

Mønsteret har jeg tegnet af fra en gammel og højt elsket t-shirt, der måtte lade livet til fordel for et spildt glas rødvin. Ak…4 kommentarer:

Template by Pink + Lola