11. dec. 2014

Nederdel i skind-ish

Nederdelen her er en mellemting mellem halv sol og kvart sol. Der er masser af forskellige vejledninger og udregningsmodeller til sol-nederdele på nettet, som jeg før har brugt til lignende nederdele, men den her er faktisk bare tegnet af efter en gammel nederdel jeg synes sidder godt. Jeg har lavet den højtaljet med fast linning, og med lynlås bagpå.
Sammensyningerne er bagpå og i siderne, men jeg tror at jeg en anden gang vil prøve med kun 2 syninger - bagpå og foran. Jeg tror måske den vil få et lidt pænere fald, på den måde?

Materialet er kunstskind fra Stof2000. Jeg plejer ellers ikke at være så vild med kunstigt skind, men det her synes jeg faktisk er helt ok.

Jeg har ladet kanten stå rå, da jeg ikke regnede med at den ville trevle, men efter et par gange i brug er den faktisk blevet lidt trevlet, så jeg burde egentlig lige lægge den op.

Et lille tip til syning i kunstlæder: Der er rigtig meget modstand i materialets overside, og det kan være ret svært at få trykfoden til at glide let henover det. Man kan både få en speciel teflon trykfod, og teflon tape til at sætte på trykfoden, så det går nemmere (fandt jeg ud af, efter jeg havde udspydt alle de eder og forbandelser jeg kender, og til sidst måtte google løsningsforslag). Jeg havde dog ikke lige nogen af delene ved hånden, så jeg satte noget almindeligt englehudstape på min trykfod, og det fungerede helt fint.11 kommentarer:

 1. Årh Cecilie altså du giver mig SÅ meget lyst til at få gang i syningen igen!! Ihh altså....
  Og så er jeg vild med Kalles stil. Tænker man nok skal blive til noget når man går efter afdanket rockstjerne look som 6 årig!! ;)


  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne:-) Du må jo bare igang igen!
   Og ja, Kalle bliver til noget stort, det er jeg også helt sikker på;-)

   Slet
  2. Tror der er en tiltrængt barsel i sigte. krydser fingre for en sove-baby ;)

   Slet
 2. HOLD NU OP HVOR ER DEN FED!!!!!
  Jeg må i stof2000
  Tak fordi du deler
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Libbie, og selv tak fordi du læser med:-)

   Slet
 3. Øv så har de flere forskellige, hvilken har du mon brugt???

  SvarSlet
 4. Ihh altså hvor er nederdelen superfed…måske man snart skulle i gang med lidt til sig selv i stedet for de sædvanlige kreationer til arvingerne!

  SvarSlet
 5. Tusind tak:-) Ja, det er bare mere overskueligt med børnetøjet, det kender jeg kun alt for godt;-)

  SvarSlet
 6. Wow!!! Den er super fed! Og det stof er bare så lækkert! Jeg har syet bumbag af samme...og har lige hamstret mere af stoffet i butikken i Randers, der grundet flytning havde minus 50% på alt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Whaaaat? 50%? Hvor længe kører de med det tilbud? Og tak, forresten;-)

   Slet

Template by Pink + Lola