25. aug. 2015

Bukser

For et par år siden var jeg på workshop i mønsterkonstruktion hos How to do Fashion, fast besluttet på at lave et buksemønster der passer lige præcist til mig. Jeg ved ikke hvad det er med min facon, men jeg har SÅ svært ved at finde bukser der sidder godt! Så jeg var egentlig ret tilfreds med mig selv, da jeg syede disse bukser efter mit nye mønster (selvom de dårlige billeder virkelig ikke yder dem retfærdighed). For nylig fandt jeg mønsteret frem igen, ændrede lidt i det, og fik denne - og meget bedre - version ud af det.
Jeg har fjernet en del af stoffet ved lårene, så læggene er blevet mindre, og til gengæld har jeg lavet benene en anelse bredere. Og så har jeg lavet en snydegylp foran, da jeg gerne vil have gylp udtrykket (hahaha! En af de ting man aldrig troede man skulle skrive) men faktisk ikke behøver den, da jeg har sat elastik i linningens bagside. Jeg holder generelt meget af nemme løsninger, også når jeg syr, så snyd og elastik passer mig virkelig godt;-)

Jeg har jo faktisk allerede vist et lille glimt af bukserne på Instagram, følger I med der? Ellers skulle I tage at gøre det, synes jeg.

(Og skal vi så ikke lige tage et øjeblik, til at beundre mine nye sko?)

A couple of years ago I was at a pattern construction workshop hosted by How to do Fashion, determined to make a perfectly fitting pair of pants. I have such a hard time finding pants that properly fits my shape, so I really needed it to happen! And I was quite pleased with myself after finishing these pants after my new homemade pattern (although the awful photos gives them no justice) Recently I dusted off the pattern again, made a few alterations, and ended up with this much better version. I sized down the pleats and widened the legs a bit. A fly is not really necessary, since the backside of the waist is elastic, but I made a fake one anyway, just to get the look. 


15 kommentarer:

 1. De er så fede! Perfekt pasform ♡

  SvarSlet
 2. Så flotte bukser - de sidder perfekt på dig. Jeg tror det er en rigtig god investering at bruge tiden til at tilpasse et perfekt buksemønster - gid jeg havde din tålmodighed... Og de sko dér!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette, ja det er virkelig umagen værd! Jeg kan kun anbefale sådan en konstruktions workshop, jeg skal helt sikkert med næste gang der bliver en i Århus.

   Slet
  2. Og hallo.... skal vi lige snakke tålmodighed og din nye Coco jakke?? ;-)

   Slet
 3. PS - er den fine bluse også en du selv har syet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den er desværre fra H&M, men jeg har selvfølgelig allerede tegnet den af til et mønster;-)

   Slet
 4. De er så lækre til dig, jeg er også MEGA meget fan af de nemme løsninger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Nemme løsninger for the win!!!

   Slet
 5. De sidder jo helt perfekt på dig :-)) Hvor er de flotte. Det er bare så meget sjovere når mønstret passer perfekt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert sjovere! Og mange tak:-)

   Slet
 6. Hold nu fest de er lækre - både sko og bukser. Gad virkelig godt kunne sy som dig

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor er det fede, skoene ligeså. ;o)

  SvarSlet

Template by Pink + Lola